כמה הוצאתי

רגע…

הסיסמה מצפינה את הנתונים שלך. הם מוצפנים בדפדפן לפני שהם נשלחים, כך שגם מי שמחזיק את השרת רואה רק ג'יבריש.

אין "שכחתי סיסמה". אם תאבד אותה הנתונים אינם ניתנים לשחזור — רק מקובץ גיבוי שתשמור בעצמך.